Casa de cofetărie "Vatsak" - Imagine 4
Tort
Nou
Torturi
0.65 kg
179 MDL
Tort
Nou
Torturi
0.55 kg
210 MDL
Tort
Nou
Torturi
0.65 kg
146 MDL
Tort
Nou
Torturi
0.65 kg
179 MDL
Torturi
0.50 kg
124 MDL
Cheesecake
Nou
Torturi
0.58 kg
178 MDL
Torturi
1.80 kg
290 MDL
Torturi
1.90 kg
290 MDL
Torturi
0.90 kg
158 MDL
Torturi
1.80 kg
290 MDL
Torturi
1.45 kg
209 MDL
Torturi
1.45 kg
281 MDL
Torturi
1.45 kg
273 MDL
Torturi
1.00 kg
272 MDL
Torturi
0.65 kg
146 MDL
Torturi
0.65 kg
146 MDL
Torturi
0.65 kg
146 MDL
Torturi
0.65 kg
146 MDL
Torturi
1.25 kg
198 MDL
Torturi
0.45 kg
72 MDL
Tort
Nou
Torturi
0.95 kg
151 MDL
Torturi
0.90 kg
159 MDL
Torturi
1.30 kg
287 MDL
Torturi
1.25 kg
232 MDL
Casa de cofetărie «Vatsak»

Casa de cofetărie «Vatsak» a început să-şi scrie istoria pe data de 1 martie 2001. Astăzi, «Vatsak» este mai mult decât o afacere mare de familie. În fiecare zi, 50 000 de produse de patiserie și cofetărie sunt coapte și livrate în 989 de magazine de marcă. Torturile și prăjiturile marca «Vatsak» sunt cunoscute nu numai în toată Ucraina, ci și dincolo de granițele acesteia. De 20 de ani muncim și ne perfecționăm, iar acum produsele noastre sunt un semn de înaltă apreciere pentru promovarea culturii calității în domeniul patiseriei şi cofetăriei.

Livrarea de prăjituri în Ucraina: avantaje 

Principiile de muncă stabilite inițial în strategia de afaceri sunt introducerea de idei noi și stăpânirea tehnologiilor moderne, dedicarea și asigurarea unor condiții decente pentru angajați. De la înființarea companiei, aceasta nu numai că a câștigat un bun punct de sprijin pe piață, dar și-a extins semnificativ geografia și gama de produse finite. În toată Ucraina se deschid magazine de marcă, iar numărul partenerilor de afaceri este în creștere. Acest lucru i-a permis lui Vatsak să ocupe o poziție de lider în industria produselor de cofetărie și să își sporească popularitatea în rândul cumpărătorilor.  Dacă doriți să comandați o prăjitură cu cremă sau fructe, consultați gama noastră. Oferim condiții convenabile de cooperare. Livrarea de prăjituri în toată Ucraina este întotdeauna disponibilă. Pentru a discuta termenii, vă rugăm să contactați managerul companiei. 

Prăjituri cu prăjituri de proteine 

Prăjiturile proteice sunt folosite pentru a face prăjituri cu straturi. Pot exista mai multe tipuri. Pentru a face aceste prăjituri, producția folosește proteine din ouă proaspete de găină. Coacerea se realizează cu ajutorul unor echipamente moderne, rezultând niște semifabricate perfect uscate, care, datorită diferitelor tipuri de straturi, fac produse de cofetărie delicios de gustoase. În catalogul nostru, prăjiturile proteice sunt folosite pentru prăjituri Caramel, Empire, Toffee și altele. Creații culinare delicioase sunt realizate atunci când prăjiturile proteice sunt combinate cu prăjituri de burete. 

Prăjituri de ciocolată 

O prăjitură de ciocolată făcută conform tuturor regulilor nu este doar un desert. Acesta vă permite nu numai să vă bucurați de gustul rafinat, ci și să vă înveselească și să vă ofere un impuls de energie de lungă durată. Atunci când alegeți un tort de ciocolată pentru a vă răsfăța oaspeții, aveți de câștigat. Puteți cumpăra un produs de cofetărie cu un strat care conține pudră de cacao, glazură de ciocolată și prăjituri de ciocolată. Pudra de cacao nu usucă prăjiturile, acestea sunt moi și au un gust uimitor. Încercați Nopțile albe, Dominoes, Black Prince sau alte prăjituri cu trufe. 

Prăjituri cu tort de burete galben

Prăjiturile de burete vă permit să creați deserturi delicate și surprinzător de gustoase. Realizate cu ajutorul unei tehnologii speciale, prăjiturile de burete sunt extrem de fragede - practic se topesc în gură. Pentru a face prăjitura de burete galbenă, folosim ouă proaspete de găină și unt obținut din smântână naturală de înaltă calitate. Pentru a diversifica gustul și a adăuga valoare deserturilor, adăugăm ingrediente precum nuci, vanilie și miere, precum și pudră de cacao. Straturile de iaurt și smântână care impregnează tortul burete vă permit să vă bucurați de o varietate de arome. Încercați buretele cu nuci de aur sau alte produse. 

Prăjituri în straturi 

Prăjiturile în straturi, cum ar fi Smile sau Napoleon, pot decora o masă festivă pentru sărbători. Principiul de preparare este același. Prăjiturile subțiri se ung cu cremă, se stivuiesc una peste alta, iar ca strat se pot folosi fructe sau fructe de pădure. Printre acest tip de desert, prăjiturile cu cașcaval și fructe de pădure sunt foarte populare. 

Prăjituri cu bureți la grătar 

Deserturile făcute din prăjituri la grătar au un gust și o aromă minunată. Este un adevărat răsfăț pentru toți iubitorii de nuci. O crustă delicată și crocantă, cu un gust pronunțat al delicatesei preferate și adăugarea altor arome poate deveni cu ușurință un prilej pentru o mică sărbătoare. În sortimentul magazinului nostru, prăjiturile la grătar sunt prezente în prăjiturile Victoria și Golden Nut, iar prăjiturile aerisite cu nuci pot fi degustate în prăjiturile Kyiv-V și Tenderness. 

Prăjituri cu miere 

Prăjiturile cu miere chiar se topesc în gură, iar mulți oameni cunosc gustul încă din copilărie. Prăjiturile sunt făcute din miere naturală lichefiată, iar după ce se coc și se răcesc, sunt înmuiate într-o cremă delicată. Prăjiturile sunt fragede și pufoase, iar alte ingrediente sunt folosite pentru a îmbogăți gustul desertului. Gama noastră de prăjituri cu miere include nume precum Premiera, Victoria și Honey Berry. 

Prăjituri cu nucă de cocos 

Gurmanzii și cunoscătorii de deserturi neobișnuite ar putea să le placă prăjiturile de tort de nucă de cocos. Acestea au o aromă plăcută și se potrivesc bine cu straturi de fructe și fructe de pădure. Pentru cei cu o poftă de dulce, putem oferi Rafael și alte deserturi uimitor de gustoase. 

Burete de unt 

Un tort de burete se va dovedi surprinzător de gustos dacă alegi rețeta potrivită. Bucătarii noștri de patiserie au o experiență bogată și sunt capabili să facă deserturi delicioase din ingrediente proaspete de înaltă calitate. Buretele cu unt este creat prin adăugarea altor ingrediente la unt. În funcție de rețetă, acestea sunt completate cu piure de fructe, sucuri, produse lactate și alți aditivi.  Produsele companiei noastre de cofetărie se disting prin gustul lor ridicat. Onorăm tradițiile de familie, lucrând cu rețete stabilite de mult timp. Gama noastră include peste 150 de tipuri de produse.  Livrarea de prăjituri este disponibilă pe întreg teritoriul Ucrainei. În centrele regionale, oferim livrare rapidă a prăjiturilor prin curierat: veți primi comanda dumneavoastră în decurs de o oră. Pentru cooperare și comenzi en-gros, vă rugăm să contactați consultanții noștri.